Zeigt alle 12 Ergebnisse

De beste kwaliteit pop ups en haakaas voor de laagste prijs

Pop-ups / Haakaas

Wij verkopen een breed assortiment pop-ups in verschillende formaten, kleuren en smaken. Zowel van ons Boiliemeister huismerk als van andere merken. Hiermee spelen wij in op de behoefte van de karpervissers. Onze pop-ups zijn ideaal voor het maken van pop-up presentaties, chod rigs, snowman presentaties, wafter rigs en ook zig rigs.

Pop-ups van ons Boiliemeister huismerk zijn geflavourd met de beste flavours die wij kennen. Bij het bepalen van deze flavours hebben onze consultants een zeer grote en invloedrijke rol gespeeld. Hun jarenlange ervaring wordt op deze wijze gedeeld met onze klanten en dat resulteert in betere vangsten. Goede flavours kunnen nét dat beetje extra attractiviteit geven dat noodzakelijk is voor afdwingen van een effectieve aasopname.

Een potje pop-ups mag in geen enkele vistas ontbreken. Als de karpers kieskeurig zijn of verleid moeten worden tot azen, dan is een Boiliemeister pop-up een geducht wapen. Analyseer de situatie waarin je vist en bepaal vervolgens de kleur en smaak die volgens jou het beste gaat werken. In het Boiliemeister assortiment vind jij altijd een vangende pop-up. Uiteraard bieden wij onze pop-ups tegen zeer concurrerende prijzen aan.

Uitstekende vangsten

In de afgelopen jaren zijn heel veel karpers gevangen aan onze pop-ups. Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers van onze boilies.