Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Pellets

De goedkope pellets die Boiliemeister aanbiedt, zijn van de hoogste kwaliteit. Het Europees zeer hoog aangeschreven merk Traper is rijk vertegenwoordigd in ons assortiment. Wat velen niet weten is dat de Firma Traper één van de grootste hengelsport voeder producenten ter wereld is. Dit maakt het dat ze zeer veel kennis in huis hebben en prachtige producten op de markt brengen, die we als Boiliemeister dan ook graag aanbieden aan de Method vissers onder ons. Traper Method pellets zitten verpakt in handige 500 grams hersluitbare zakken. Door de pellets licht te bevochtigen, zijn ze ideaal te gebruiken op een method feeder. Verkrijgbaar in verschillende smaken

Niet alleen de pellets van Traper zijn erg goed, ook onze eigen pellets vinden gretig aftrek. Green lipped mussel, hennep, krill en Robin Red pellets vallen onder water uiteen en daarbij komen zeer veel smaak- en aromastoffen vrij die de karpers – en andere vissoorten – aanzetten tot azen. Ook in ons goedkope assortiment zijn de pellets van de aquafeed grootmacht Skretting. Pellets van 4,5mm, 6mm en 8,5mm zijn erg populair en verleiden de vissen snel tot aanbijten. Uiteraard goed en goedkoop bij ons.

Uitstekende vangsten

In de afgelopen jaren zijn heel veel karpers gevangen aan onze goedkope pellets. Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers van onze goedkope pellets.