Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Partikels

Ons breed assortiment aan aas kent ook een afdeling kant-en-klare partikels. Het grote voordeel van kant-en-klare partikels is het gebruiksgemak. Zelf bereiden is niet meer nodig en de houdbaarheid in combinatie met de hersluitbare pot zorgen ervoor dat de partikels op elk moment kunnen worden gebruikt. Overgebleven partikels kunnen bewaard worden voor de volgende sessie. Simpel de schroefdop op de pot draaien en de partikels weer in de vistas zetten.

Boiliemeister verkoopt kant-en-klare tijgernoten, hennep en spodmix. Dit zijn de populairst partikels onder karpervissers en Boiliemeister biedt ze aan voor een zeer lage prijs. Goed en goedkoop. Daarnaast verkopen wij boekweit. Die moet nog wel bereid moeten worden door de boekweit te weken en te koken.

Kant-en-klare Tijgernoten

Deze mooie mix van tijgernoten in groot en klein formaat is ideaal voor zwaarbeviste wateren. Veelal wordt daar met boilies gevist en een tijgernootje op de hair kan wonderen doen. Ook wateren waar de tijgernoot nog moet worden geïntroduceerd krijgen een boost als de grote en kleine nootjes hun weg naar de bodem vinden. Boiliemeister tijgernoten kenmerken zich door de goede, zoete smaak en het gebruiksgemak. Kant-en-klare tijgernoten mogen niet ontbreken in de vistas van de fanatieke karpervisser.

Kant-en-klare Hennep

De kant-en-klare hennep van Boiliemeister heeft een zeer goede reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren. Als de karpers hier eenmaal van hebben gegeten, blijven ze terugkomen. De kleine zaadjes kenmerken zich door een goede smaak. Omdat de karper veel moeite moet doen om elk klein zaadje te vinden, blijven de vissen lang rondhangen op de voerstek en komen ze sneller weer terug. Zeer goed in combinatie met de Boiliemeister kant-en-klare tijgernoten.

Kant-en-klare Spodmix

Maïs, tarwe, hennep en tijgernoten zijn enkele zaden die in de spodmix zijn verwerkt. Deze kant-en-klare mix van zaden en granen zorgt voor veel variatie aan voedseldeeltjes op de bodem. Hierdoor zal een karper fanatieker gaan azen en sneller worden gevangen. Kleine aasdeeltjes zullen ervoor zorgen dat de karper langer op de voerplek blijft zoeken. Verandering van spijs doet eten en dat geldt zeker als de kant-en-klare spodmix van Boiliemeister wordt geïntroduceerd. Perfect bij te voeren met de spod op met de voerschep.

Boekweit

Boekweit is een bijzondere partikel en wordt geroemd om zijn dressuurdoorbrekende eigenschappen. Deze kleinte partikel heeft een driehoekige vorm en lijkt een beetje op hennep. Het kiemt erg goed en mede daarom is boekweit een zeer aantrekkelijke partikel voor karper. Boekweit moet minimaal 18 uur worden geweekt en vervolgens 10 minuten worden gekookt. De smaak van boekweit wordt door karpers erg gewaardeerd. Boiliemeister boekweit is van A-kwaliteit en kan in moeilijke omstandigheden toch die ene karper in het landingsnet krijgen.

Uitstekende vangsten

In de afgelopen jaren zijn heel veel karpers gevangen aan onze goedkope kant-en-klare partikels. Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers van onze goedkope partikels.