Toont alle 9 resultaten

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

 

Method visserij

De method visserij – onder meer op commercials – heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Boiliemeister voorziet deze technische sportvissers graag van goed en goedkoop aas en heeft daarom een breed assortiment aangelegd voor een lage prijs.

 

De attractieve vloeistoffen als Hydro Tuna, Krill Hydrolisaat en Robin Red Compound maken pellets en boilies stukken aantrekkelijker. Giet simpel een beetje liquid over het aas en laat het een nachtje intrekken. Onder water komt er een onweerstaanbare wolk van attractieve lokstoffen vrij die de karpers niet kunnen weerstaan. Zeer goed en erg goedkoop in het gebruik.

 

Het voer en de pellets die Boiliemeister aanbiedt, zijn van de hoogste kwaliteit. Het Europees zeer hoog aangeschreven merk Traper is rijk vertegenwoordigd in ons assortiment. Wat velen niet weten is dat de Firma Traper één van de grootste hengelsport voeder producenten ter wereld is. Dit maakt het dat ze zeer veel kennis in huis hebben en prachtige producten op de markt brengen, die we als Boiliemeister dan ook graag aanbieden aan de Method vissers onder ons. Traper Method pellets zitten verpakt in handige 500 grams hersluitbare zakken. Door de pellets licht te bevochtigen, zijn ze ideaal te gebruiken op een method feeder.
Verkrijgbaar in verschillende smaken

 

Niet alleen de pellets van Traper zijn erg goed, ook onze eigen pellets vinden gretig aftrek. Green lipped mussel, hennep, krill en Robin Red pellets vallen onder water uiteen en daarbij komen zeer veel smaak- en aromastoffen vrij die de karpers – en andere vissoorten – aanzetten tot azen. Ook in ons goedkope assortiment zijn de pellets van de aquafeed grootmacht Skretting. Pellets van 4,5mm, 6mm en 8,5mm zijn erg populair en verleiden de vissen snel tot aanbijten. Uiteraard goed en goedkoop bij ons.

 

Crafty Catcher is een Engels merk dat enorm populair is. Daarom hebben wij daarvan een breed scala aan haakaas opgenomen. Met name de mini-boilies van Crafty Catcher zijn populair in de method visserij. Verkrijgbaar in diverse diameters en in diverse smaken. Haakaas van Crafty Catcher mag in geen enkele vistas ontbreken. Als de karpers kieskeurig zijn of verleid moeten worden tot azen, dan is haakaas van Crafty Catcher een geducht wapen. Analyseer de situatie waarin je vist en bepaal vervolgens de kleur en smaak die volgens jou het beste gaat werken. In ons assortiment vind jij altijd vangend en goedkoop haakaas.

 

Uitstekende vangsten

Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers van onze goedkope aassoorten.