• ,

  Fox EOS 1 Chair

  EOS 1 Chair
  54,95  69,95 
 • Fox EOS Folding Chair

  eos-folding-chair_main
  59,00  79,00 
 • ,

  Fox Evo Compact

  Evo Compact
  169,00  219,00 
 • , ,

  Fox Ranger MK2 Camo rod pod

  299,00  399,00 
 • ,

  Fox XXL Session Table

  Fox XXL Session Table
  129,00  169,00 
 • Spro Strategy STI 3+1 set

  Spro strategy sti
  169,00  239,00 
 • , , ,

  Avid Carp Bivvy Organiser

  Avid Carp Bivvy Organiser
  49,95  59,95 
 • , ,

  Fox Camolite Brew Kit Bag

  40,99  47,99 
 • Fox Halo Power Light

  Fox Halo Power Light
  44,99  59,99 
 • Fox-Box Hook Box Extra Large

  F-BOX HOOK BOXES LARGE
  9,29  10,29 
 • Fox-Box Hook Box Large

  F-BOX HOOK BOXES LARGE
  8,29  9,29 
 • Jrc X-Lite Rod Bloxx Medium 3 set

  JRC Rod Bloxx Medium
  19,95  24,95 
 • Jrc X-Lite Rod-Bloxx Medium – Multi-Colour Inlays

  6,95  9,95 
 • RidgeMonkey Connect Combi Pan

  Ridge Monkey Connect Combi Pan
  28,90  39,90 
 • RidgeMonkey Nite-Glo Braid Scissors

  Ridge Monkey Nite Glo Scissors
  8,95  11,75 

Resultaat 1–15 van de 41 resultaten wordt getoond

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Materiaal

Boiliemeister verkoopt veel van de beste materialen voor de laagste prijs. Ook A-merken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Ons inkoopbeleid is erop gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden en dat komt ten goede aan de klant van Boiliemeister. Onze prijzen zijn laag, maar onze service is hoogwaardig. Indien een product dat je graag wilt hebben niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Boiliemeister is ervan overtuigd dat er een hele aantrekkelijk prijs kan worden voorgesteld. Bij ons kosten visspullen niet meer dan nodig. Goedkoop en kwaliteit gaan bij ons hand en hand.

Beetmelders

Wij verkopen elektronische beetmelders van Fox, JRC, Prologic en Strategy. Deze beetmelders hebben zich bewezen zijn erg populair onder karpervissers. Uiteraard zijn wij goedkoop met onze elektronische beetverklikkers.

Werpmolens

Ook voor werpmolens kun je terecht bij Boiliemeister. Populaire modellen van onder meer Avid Carp en Fox zijn verkrijgbaar voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Slaapzakken

Een goede slaapzak is onmisbaar voor de hedendaagse karpervissers. Daarom verkopen wij de beste slaapzakken voor de beste prijs. De beste slaapzakken van Avid Carp en Fox vind jij in ons assortiment. Goed en goedkoop!

Stoelen

Zitcomfort is van het hoogste belang tijdens het karpervissen. Boiliemeister verkoopt de beste stoelen van A-merken.

Tenten

Droog en warm in de karpertent liggen en zitten, is wel zo fijn tijdens het karpervissen. Zeker in ons land, waar het regelmatig regent, is een goede tent van essentieel belang. Goed en goedkoop geldt ook voor ons assortiment aan tenten. Fox, JRC en Avid Carp tenten behoren tot het Boiliemeister assortiment.

Carp Safety

Onthaakmatten, slings, goede schepnetten, bewaarzakken en betrouwbare weegschalen behoren tot de standaard uitrusting van de karpervisser. Boiliemeister voorziet in die behoefte.

Luggage

Luggage van veel merken vinden hun weg naar het assortiment van Boiliemeister. Tassen, foedralen, pouches en nog veel meer. Uiteraard van A-merken. Goed en goedkoop.

Hengels

Zonder goede hengel kan een karpervissers niet uit de voeten. Wij verkopen goede hengels voor een lage prijs. Ook van de bekende merken!

Opbergen

Georganiseerd bewaren van materiaal is van groot belang om overzicht te bewaren. Boiliemeister verkoopt organizers en tackleboxen van A-merken.

Accessoires

Gadget, klein materiaal en handigheidjes; Boiliemeister verkoopt ze. Handige accessoires zijn onmisbaar voor de moderne karpervissers.

Cookware

Koken, bakken, koffie zetten of het stomen van chod rigs is erg belangrijk voor de karpervisser. Daarom verkoopt Boiliemeister toasters, pannen en gasbranders. Uiteraard voor een Boiliemeister vriendenprijs.

Rod Support

Hengelsteunen en rod pods van A-merken zoals JRC en Fox. Wij verkopen ze.

Uitstekende vangsten

In de afgelopen jaren zijn heel veel karpers gevangen dankzij goed en goedkoop materiaal dat wij aan de karpervisser hebben verkocht voor een lage prijs. Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers van hoogwaardig en goedkoop materiaal.