• ,

  Liquid Bait Booster Garlic Robin Red

  Boiliemiester Liquid Bait Booster Garlic Robin Red
  8,45 
 • ,

  Liquid Bait Booster InsectoCell

  Boiliemeister Liquid Bait Booster InsectoCell
  8,45 
 • ,

  Liquid Bait Booster Kokos Banana

  Boiliemeister Liquid Bait booster kokos Banana
  8,45 
 • ,

  Liquid Bait Booster Scopex

  Boiliemeister Liquid Bait Booster Scopex
  8,45 
 • ,

  Hydro Tuna

  6,45 
 • ,

  Krill Hydrolisaat

  6,45 
 • ,

  Robin Red Compound Liquid

  6,45 
 • ,

  Zalmolie 1 Liter

  Zalm Olie
  6,95 

Toont alle 9 resultaten

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Liquids

Attractieve vloeistoffen vergroten de aantrekkingskracht van een boilie en zorgen dus voor meer karpers in het landingsnet. Boiliemeister verkoopt de beste liquids die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Hennep olie

Het is bekend dat hennep een zeer hoge aantrekkingskracht heeft op karpers en andere zoetwatervissen. De vloeistof is pure olie en gewonnen uit koud geperst hennepzaad. Het is rijk aan vitaminen, mineralen, Omega 3, 6 en 9 en is een belangrijke bron van meervoudig onverzadigde vetzuren. De koudgeperste hennepolie is een goede toevoeging voor een boiliemix, maar kan ook prima worden gebruikt om pellets, partikels en boilies in te soaken.

Hydro Tuna

Tuna wordt gemaakt van verse tonijnen. Tijdens het bereidingsproces (hydrolisatie) wordt het vissenvlees gescheiden van de graten en ontstaat een zeer geconcentreerde vloeistof met ongeveer 36% hoogwaardig eiwit (aminozuren) dat voor het grootste gedeelte wateroplosbaar is. Hydro Tuna bevat 18 verschillende aminozuren en is rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren. Het krachtige aroma is visachtig en verraadt de aantrekkingskracht. Het wordt als verteerbaarheid bevorderend ingrediënt gebruikt in visvoer en dat is precies waarom Boiliemeister deze vloeistof verkoopt. Hydro Tuna is geschikt als soak of dip voor elke boiliesmaak; zoet, vis of spicy. Ook te gebruiken als toevoeging aan grondvoer, stick- of spodmix.

Krill Hydrolisaat

Deze populaire, pure krill vloeistof is gemaakt van krill (garnaalachtige diertjes) die zijn gevangen in de wateren rondom de Zuidpool. Door krill ‘voor te verteren’ (hydroliseren) ontstaat er een dikke vloeistof die voor het grootste gedeelte wateroplosbaar is. Deze wateroplosbare componenten bestaan onder meer uit smaak- en aromacomponenten en aminozuren. Daarom is Krill Hydrolisaat van Boiliemeister enorm attractief voor karpers. De geur en smaak zijn krachtig en vol en de aantrekkingskracht is uitmuntend te noemen. Uiteraard is de Krill Hydrolisaat van Boiliemeister puur en vers. Geschikt als soak of dip voor elke boiliesmaak; zoet, vis of spicy. Ook te gebruiken als toevoeging aan grondvoer, stick- of spodmix.

Robin Red Compound

Dankzij de unieke, kruidige smaak van Robin Red Compound (vloeibaar gemaakte Robin Red) krijgt een passerende karper een extra stimulans om te gaan azen. De reputatie van de originele Robin Red (van het Engelse Haiths) is niet voor niets al decennia lang ongekend goed. Nu dus ook in een gemakkelijk te gebruiken vloeibare variant waardoor de smaak en aantrekkingskracht veel sneller vrijkomen. De basis van deze rode vloeistof bestaat uit een mengsel van kruiden en specerijen (onder meer pepers) en dat maakt deze vloeistof uniek in zijn soort. Geschikt als soak of dip voor elke boiliesmaak; zoet, vis of spicy. Robin Red Compound van Boiliemeister is ook te gebruiken als toevoeging aan grondvoer, stick- of spodmix.

Zalmolie

Premium kwaliteit, eigen import. Deze zalmolie heeft die kenmerkende roze-rode kleur, is 100% puur en gegarandeerd niet versneden met andere oliën. Rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren. Zuivere zalmolie is smaakvol en attractief. Perfect voor het soaken van pellets, boilies en haakaas.

Uitstekende vangsten

Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en laat je verbazen over de uitstekende vangsten die worden geboekt op onze goede en goedkope liquids.