Aanbieding!

Grade M-Brace Landing Net

Availability:

Uitverkocht


149,00 169,00

Uitverkocht

Grade M-Brace Landing Net

Dit Grade landing net is de absolute top binnen het huidige aanbod van schepnetten en een lust voor het oog! Met het ontwerp van een gracieus ogend, maar zeer degelijk aluminium spreidblok hebben wij een uniek uiterlijk kunnen garanderen. Daarnaast is het meest hoogwaardige carbon gebruikt om zowel de netarmen als de tweedelige steel zo stijf mogelijk te maken. Tegelijkertijd zijn deze netarmen en de steel toch zeer dun en daarmee straalt het net klasse en kwaliteit uit. Bovendien voorkomt deze stijfheid dat het net teveel doorbuigt tijdens het scheppen van een vis.

De mesh van het net heeft een prachtige, olijfbruine kleur en zowel de hoekpunten als het gedeelte net boven het spreidblok zijn goed verstevigd om doorslijten te voorkomen.
De netarmen zijn aan de onderkant voorzien van metalen ‘bussen’ om beschadiging van de armen te voorkomen. Daarnaast zijn er aan de bovenzijde, net onder de hoekpunten ‘EVA’ drijvers toegevoegd om er voor te zorgen dat de voorzijde van het net blijft drijven wanneer er een vis geschept wordt.

Artikelnummer: 3230 00301 Categorie: Tag: EAN:  
Gewicht 1500 g