• Boilie Dip Milky Coco

  2,95
 • Boilie Dip Banaan

  2,95
 • Boilie Dip Cheese

  2,95
 • Boilie Dip Pineapple

  2,95
 • Boilie Dip Scopex

  2,95

Zeigt alle 5 Ergebnisse

De beste kwaliteit Dips voor de juiste prijs

Dips kunnen (voer)boilies en haakaas extra attractiviteit meegeven door het aas erin te dippen. De instant attractie wordt hierdoor aanzienlijk vergroot en dat zal resulteren in snellere opname van het haakaas. Dat is niet alleen interessant en belangrijk voor instant vissers, maar ook voor karpervissers die op vooraf aangelegde voerplekken vissen. Des te opvallender het haakaas is, des te sneller kan het worden gevonden door een hongerige karper.

Het klinkt misschien vreemd, maar onze dips kunnen gebruikt worden voor alle boiliesmaken. De Milky Coco dip werkt ook prima in combinatie met een Frankfurter boilie en een Scopex dip heeft ook een goede werking in combinatie met een Shellfish boilie. Natuurlijk kunnen onze dips ook worden gecombineerd met een bijpassende boiliesmaak. Milky Coco dip met Kokos Banana boilies, Pinapple dip met Pinapple Acid boilies, Scopex dip in combinatie met Scopex Birdfood boilies, etc. Onze boiliedips hebben allemaal een zoete basissmaak, maar onderscheiden zich door de gebruikte flavour. Met de flavour wordt de nuance gelegd in de smaak en attractiviteit.

Haakaas en boilies kunnen ook voor langere tijd in de dip worden gelegd (soaken). Giet de dip over de boilies of leg het haakaas voor langere tijd in de soak. De dip zal in het aas trekken en onder water vrijkomen, zodat er een hele grote wolk van attractiviteit ontstaat. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want een potje met 100ml dip kost slechts € 2,95.

Uitstekende vangsten
In de afgelopen jaren zijn er enorm veel karpers gevangen dankzij het gebruik van Boiliemeister dips. Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers.

Goedkoop
Goedkope boilies van de hoogste kwaliteit koop je bij Boiliemeister. De kwaliteit, versheid en hoogwaardigheid van onze boilies kunnen zich met groot gemak meten met boilies van de bekendste aasmerken. Wij kunnen goedkope boilies aanbieden omdat wij een eerlijke prijs vragen en geen enorme marges hoeven te hanteren om dure verpakkingen, reclamecampagnes, tussenhandel en accountmanagers te kunnen betalen.