Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Goedkope Boilies die ook nog eens goed zijn, koop je bij Boiliemeister.

 

  • Shellfish is een zeer hoogwaardige boilie met onder meer LT vismeel en vloeibare attractors in de receptuur. Veel vrije, wateroplosbare amino’s. Topboilie!
  • Robin Red Garlic is een klassieker die al meer dan 10 jaar veel karpers op de mat brengt. Ervaren karpervissers zweren bij de indringende geur.
  • Frankfurter is een mix van vismeel en vleesaroma, zodat de smaak uniek en vooral aantrekkelijk is. Vloeibare attractors met amino’s maken het af.
  • Monster Crab Special is een ‘gouwe ouwe’ die zijn vangkracht nooit zal verliezen. Vismeel en een zeer goede flavour zijn de basis van deze populaire smaak. Stabiele vanger.
  • Birdfood Scopex is een allrounder die in elk jaargetijde vis op de kant brengt. Zeer geliefd bij fanatieke wintervissers en karpervissers met veel ervaring die de kracht van Scopex kennen.
  • Kokos Banana wordt ook wel ‘Het Witte Goud’ genoemd. Dat is niet voor niks, want deze boilie is niets anders dan een vangmachine. Veel klanten zweren bij deze witte boilie.
  • Hennep Vanille combineert een zeer goede smaak met de vangkracht van hennep. Zeer vezelrijk en goed verteerbaar. Het recept is al 15 jaar oud, maar vangt nog steeds.
  • Pineapple Acid bevat niet alleen een goede flavour, maar ook een afgewogen dosis boterzuur (N-butyric acid). Wie boterzuur zegt, zegt: karper op de kant!
  • Cheezers behoren tot de zeer goedkope boilies, maar onderschat de vangkracht van deze unieke boilie niet. Karpers stellen de bijzondere, maar goede smaak zeer op prijs.
  • Strawberry boilies bestaan al tientallen jaren en als het aan Boiliemeister ligt zullen deze goedkope boilies voor altijd blijven bestaan… en vangen!

Uitstekende vangsten

In de afgelopen jaren zijn tienduizenden karpers gevangen op onze boilies. Onze klanten hanteren ook vaak de term ‘top boilies’ in plaats van ‘goedkope boilies’. Volg ons op Facebook en Instagram (boiliemeister_official) en je zult verbaasd zijn van de vele enthousiaste gebruikers van onze boilies.

Goedkoop

Goedkope boilies van de hoogste kwaliteit koop je bij Boiliemeister. De kwaliteit, versheid en hoogwaardigheid van onze boilies kunnen zich met groot gemak meten met boilies van de bekendste aasmerken. Wij kunnen goedkope boilies aanbieden omdat wij een eerlijke prijs vragen en geen enorme marges hoeven te hanteren om dure verpakkingen, reclamecampagnes, tussenhandel en accountmanagers te kunnen betalen.