Wie is Boiliemeister?

 

Boiliemeister heeft tientallen jaren ervaring in de hengelsport en weet als geen ander dat klanten het liefste goedkope boilies aanschaffen. Wij vinden het belangrijk om in die behoefte te voorzien. Onze boilies moeten echter wel vers zijn, vangkracht hebben en uiteraard kwalitatief hoogwaardig zijn. Omdat wij de ervaring in de hengelport combineren met gedegen inkoopbeleid, efficiënte productie en de kennis en kunde van onze consultants, kunnen wij goedkope boilies produceren die zich met gemak kunnen meten met de dure boilies van de grootste aasmerken.

 

Door onze klanten het vel niet over de oren te trekken, nemen wij genoeg met een kleine winstmarge. Boiliemeister bespaart veel geld door niet aan hele dure reclamecampagnes mee te doen en geen dure accountmanagers in dienst te hebben die in een auto de klanten moeten bezoeken. Industrieel inkopen van hoogwaardige ingrediënten en energie bespaart bovendien enorm veel geld. Dat geld komt ten goede aan de klant en resulteert dus in goedkope boilies van een hoge kwaliteit.

 

Wij leveren goedkope boilies, maar die hebben wel de hoogste kwaliteit. Boiliemeister is namelijk groot geworden in de food industrie en laat zich bovendien adviseren door enkele vooraanstaande karpervissers die meer dan 30 jaar ervaring hebben in het maken van karperaas. Hun kennis en ervaring wordt gecombineerd met het zeer economische inkoopbeleid van Boiliemeister. Het resultaat is een product dat voldoet aan de hoogst mogelijk eisen, zeer hoogwaardig is en uitermate vriendelijk is voor de portemonnee.

Boiliemeister produceert en levert boilies die voldoen aan de Europese hoogste eisen en tevens aan de eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Boiliemeister staat dus voor verantwoorde producten op basis van verse, voedselveilige ingrediënten. De kwaliteit van onze goedkope boilies is dus gegarandeerd en dat is af te lezen aan de uitstekende vangsten van onze grote, nog steeds groeiende klantenkring.

 

Boiliemeister luistert erg goed naar de consultants. Deze bekende karpervissers hebben zich in de afgelopen decennia meer dan bewezen in Nederland en daarbuiten en weten als de beste welke ingrediënten belangrijk zijn om een uitstekend vangende boilie te maken. Bovendien hebben onze consultants een karrenvracht aan ervaring in het maken van boilies, zowel thuis als op industriële basis. Daarom gebruiken wij allen ingrediënten die daadwerkelijk meerwaarde en vangkracht hebben. Onze consultants zijn nuchter, analytisch sterk, werken vanuit de basis en laten zich niet leiden door commerciële praatjes, want die vullen geen landingsnetten.

De verkoop van Boiliemeister producten vindt hoofdzakelijk online plaats. Er zijn ook enkele hengelsportzaken die onze goedkope boilies aanbieden. De hoofdvestiging en het magazijn bevinden zich Hardenberg (Rix Hengelsport).

 

Wist jij dat?

  • Boiliemeister de hoogste kwaliteit biedt voor de beste prijs.
  • Boiliemeister boilies altijd in kilozakken worden geleverd.
  • Boiliemeister voldoet aan de eisen van de NVWA.
  • Boiliemeister ruim 30 jaar ervaring heeft in het produceren van boilies.
  • Boiliemeister producten afgehaald kunnen worden bij Rix Hengelsport in Hardenberg.
  • Boiliemeister goedkope boilies verkoopt die voor geen enkel ander merk onderdoen.
  • Boiliemeister het assortiment continue uitbreidt.
  • Boiliemeister alleen verse ingrediënten gebruikt.