Roelof Schut

Adviseur en consultant

“Nadat ik door Boiliemeister werd benaderd, werd snel duidelijk dat ik mijn eigen visie mocht toepassen. Het was tevens een unieke kans om de handen ineen te slaan met de food industrie. Daar gelden de hoogste kwaliteitseisen (HACCP, NVWA, IFS) en is uitsluitend beschikking over verse ingrediënten. In een dergelijke omgeving functioneer ik op mijn best.
Mijn basisgedachte is dat boilies een smaak moeten hebben die de karper op prijs stelt. Anders vreet hij niet of minder. Simpel. Dat is geen ingewikkelde wetenschap, maar nuchtere logica. Vanuit de goede smaak bouw ik een boilie op. In een kwart eeuw boilies maken, heb ik wel geleerd wat karpers lekker en attractief vinden. Ik houd dingen graag praktisch.
Tot zes jaar geleden heb ik veel gepubliceerd over aas. Na jaren achter de schermen te hebben gewerkt, sta ik weer in de boiliefabriek. Ik vind het fantastisch! Eens een aasfreak, altijd een aasfreak!”

Hans Hellendoorn

Adviseur en consultant

“Als kwaliteitscontroleur in de vliegtuigindustrie weet ik hoe belangrijk het is dat producten voldoen aan de hoogste eisen en de juiste productieprocessen. Een kwalitatief hoogstaand product geeft vertrouwen. Toen ik de eerste producten van Boiliemeister van de band zag rollen, voelde dit goed. De verse ingrediënten en de daarbij behorende productanalyses, die voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitseisen, brachten een brede glimlach op mijn gezicht.
Ik vis ruim 30 jaar op karper en weet uit ervaring dat alle schakels binnen de visserij moeten kloppen om tot een positief resultaat te komen. Tijdens mijn sessies in het najaar van 2014 is in de praktijk gebleken dat de boilies van Boiliemeister perfect in deze filosofie passen. Toen de vraag kwam of ik als consultant een bijdrage wilde leveren, hoefde ik daar dus niet over na te denken. Vol vertrouwen, enthousiasme en uiteraard met veel plezier zie ik de samenwerking met Boiliemeister tegemoet.
Hierbij wens ik iedereen een goede vangst en misschien komen we elkaar tegen aan de waterkant. Ik verheug mij erop en heb er zin in!”

Henri Tichelaar

Adviseur en consultant

“Henri, zeg eens eerlijk, wat vind jij van deze boilies?”
Het eerste wat mij opviel, is de grote diversiteit en originaliteit van de range in zowel kleur, smaak en structuur. Mede als gevolg van de goede structuur is de hardheid van de boilies uitstekend. Dit geheel hangt ook nog eens samen met de hoge kwaliteitseisen die de NVWA stelt. Daarom kwam ik tot de conclusie dat dit aas is ontwikkeld door mensen die hun vak verstaan en met passie uitoefenen. Daarnaast spreken de testresultaten van het afgelopen najaar boekdelen. Desgevraagd gaf ik Boiliemeister de feedback dat ik dit aas zonder twijfel en met veel vertrouwen zou durven inzetten in mijn visserij.

Enkele weken na dit gesprek, werd ik blij verrast met de uitnodiging van Boiliemeister voor een gesprek. Wellicht zouden we iets voor elkaar kunnen betekenen. Na dit gesprek kwam alles in een stroomversnelling en nu ben ik trots dat ik ben verbonden aan dit prachtige aasmerk en het bijbehorende innovatieve concept.

Mijn visserij in Nederland bestaat hoofdzakelijk uit korte nachten aan een kanaal of rivier. Enkele keren per jaar beproef ik mijn geluk in het buitenland op grote binnenzeeën en rivieren. Op een ontspannende manier plezier hebben in mijn visserij, is voor mij het belangrijkste. Ik wens iedereen een vangtastisch jaar toe. En misschien komen we elkaar snel tegen!”

Anne Lamberink

Teamlid – Testvisser

Toen Boiliemeister mij vroeg om testvisser te worden, hoefde ik niet lang na te denken. Graag zelfs! Ik sta volledig achter dit merk en wil het daarom graag vertegenwoordigen. Het is een mooie boilie range, met veel variatie in smaak, kleur, geur en structuur. Voor ieder wat wils en dat alles ook nog eens voor een zeer nette prijs.

Als medewerker van een hengelsportzaak, krijg ik van jeugdige karpervissers vaak de vraag of wij kwalitatief goede boilies verkopen voor een prijs die binnen hun budget valt. Deze vissers hoef ik vanaf nu niet meer teleur te stellen. De boilies worden ook nog eens per kilozak aangeboden, dus gemak dient de mens.

Binnen mijn visserij houd ik van variatie en het uitproberen van nieuwe dingen.
Tijdens de winterperiode pak ik af en toe de snoekhengel en ook het feedervissen vind ik geweldig om te doen. Mij hart ligt echter bij het gericht vissen op karper. Zowel het statisch nachtvissen op een rivier of kanaal als lekker struinend vissen met een penhengel langs een sloot vind ik fantastisch om te doen.

Vertrouwen en plezier vind ik erg belangrijk. Zowel binnen mijn sociale contacten als binnen mijn visserij. Ik moet vertrouwen hebben in mijn aas, montage en stek. Als dat niet aanwezig is, zit ik niet met prettig aan de waterkant.

Ik ben super trots dat ik als testvisser onderdeel mag zijn van dit ervaren team van karpervissers. Van deze heren kan ik veel leren. Ik heb er zin in!